Skip to main content

Datoer for arrangementerne:
Datoer for arrangementerne kan ses på forsiden i menuen : PCD Aktiviteter. Disse fastlægges ved årets start, hvor de også meddeles klubbens medlemmer.
Når vi nærmer os et arrangement, informeres der via Nyhedsbreve som udsendes på mail til alle medelmmer. Dette gøres typisk 14 dage før hvert araangement. Info indeholder mere udførligt om praktiske detaljer, tilmeldings- og betalingsfrister.

Klubaftener, værksteds- og virksomhedsbesøg:
Vi forsøger at finde og afholde klubaftener på virksomheder, der har en bilmæssig relevans. Disse kan både være af praktisk og teknisk karakter.I en uformel stemning har medlemmerne mulighed for at mødes og udveksle erfaringer.
Vi hygger os bl.a med foredrag, litteratur, video, sodavand, kaffe og kage.

Gokart:
Vi lejer os ind på forskellige etablerede gokart baner. Sæsonen bestemmer om vi holder os indendørs.

Slalom Cup:(ikke på programmet pt. pga. for lav deltagelse tidligere år)
Slalom Cup giver medlemmerne mulighed for at blive mere dus med deres biler på forskellige køretekniske anlæg under betryggende forhold. Gennemkørsel af typisk 4 - 6 manøvreprøver sker med kun en bil på bane ad gangen, hvor der, efter at alle prøver er gennemført, gives points efter placering. For at gøre konkurrencen fair, køres der i 4 klasser. Man finder sin klasse ved at dividere bilens vægt med antal hk.
(Kl. 1) op til 5.5 kg/hk
(Kl. 2) ml. 5.5 - 6.5 kg/hk
(Kl. 3) ml. 6.5 - 8 kg/hk
(Kl. 4) over 8 kg/hk

Der afholdes op til tre afdelinger på et år, hvor points bliver videreført.
1., 2. og 3. pladsen kåres i hver af de 4 klasser ved årets sidste Slalom Cup.
Deltagekrav : Bilen skal være indregistreret eller rallysynet af DASU og på lovlige gadedæk. Føreren skal bære hjelm.

Rally & Generalforsamling:
Rallyet er oftest tilrettelagt som et ”tulipan løb” - en slags orienteringsløb, hvor medlemmerne kan tage familien med. Der køres på almindelig offentlig vej, og vi tilstræber at finde de smukkeste køreruter i forbindelse hermed. Gennemsnitshastigheden på ruterne er normalt planlagt til at skulle ligge mellem 45 - 60 km/t, og appellerer således mere til familievenlig kørsel, end hvad man ellers normalt forstår ved rally.
Ved den efterfølgende generalforsamling gennemgås året samt regnskab, og eventuelle medlemsforslag diskuteres. Herefter vælges den kommende sæsons bestyrelse. Efter generalfor-samling er der middag og overnatning. Rallyet afholdes skiftevis mellem Jylland - Fyn og Sjælland.

Trackdays :
Klubben lejer, gerne i samarbejde med andre Porsche-klubber, større baner, hvor arrangementerne afholdes som kørekurser. Disse kurser er for alle, som gerne vil prøve deres bil af på en rigtig racerbane under betryggende forhold. Sikkerheden er prioriteret meget højt. Der opdeles således i 3 grupper fra nybegyndere til rutinerede kørere. Banen gennemgås grundigt af instruktører. Banen gennemkøres først efter følgebil, der viser idealsporet. Dette foregår i meget moderat tempo, der gradvist øges så alle bliver fortrolige med banen. Man får om ønsket mulighed for at tage en instruktør med i bilen for gode råd.

Disse kørearrangementer er som regel meget populære. Klubben yder tilskud til baneleje for at holde prisniveauet meget lavt.

Deltagerkrav: Bilen skal som minimum være ansvarsforsrikret (prøveplader er tilladt), med lovlige gadedæk, men uden vognbog. Visse baner har krav om støjbegrænsning. Føreren skal bære hjelm. Begrænsning af deltagerantal kan forekomme. Her tilmelding efter først til mølle princippet.

Old Timer Grand Prix:
I mere end 30 år har AvD afholdt løb på Nürburgring for klassiske sportsvogne. Dette er som sådan ikke et PCD arrangement, men der er som regel mange medlemmer der hvert år tager sammen afsted.